≡ Menu

Bi se radi odpravili v Prago in se ne bi vozili z avtom, busom ali vlakom. Potem je edina rešitev seveda letalo.

Na srečo so do Prage na voljo številne ugodne letalske karte, tako da je včasih celo ceneje leteti z letalom, kot se samostojno odpraviti na pot.

Preverite stran letalske karte, kjer najdete iskalnik letalskih kart do Prage in drugih mest na Češkem. Z njegovo pomočjo lahko primerjate cene za lete in najdete termine, ki vam odgovarjajo.

Enostavno lahko primerjate cene in najdete letalsko karto do Prage po ugodni ceni.

Kot smo že nekaj krat omenili, si lahko na Češkem ogledate zelo veliko stvari. Informacije o stvareh, ki si jih je dobro ogledati v krajih, kamor se odpravljate si lahko ogledate na različnih spletnih straneh in tudi na naši bomo predstavili nekaj glavnih znamenitosti Češke.

Tako boste lahko primerjali informacije iz različnih strani in poskrbeli, da se boste dobro pripravili na svoj izlet po Češki.

Če se boste tja odpravili v lastni režiji, si je dobro priskrbeti tudi kakšen turistični vodnik za Češko ali kakšno spletno aplikacijo, ki vam bo pomagala pri iskanju znamenitosti in vam bo v pomoč na potovanju. Teh je le nekaj, nekaj najbolj popularnih turističnih vodnikov pa najdete tudi preko naše strani.

Prav tako si preberite druge zapise na naši strani in pridobili boste nekaj dodatnih informacij o Češki. Stran bomo postopoma tudi dopolnjevali in širili, veseli pa bomo tudi drugih prispevkov s strani obiskovalcev, ki so že potovali po Češkem ali obiskali kakšen zanimiv kraj.

Vsak obisk Češke bo s seboj prinesel tudi oglede raznih znamenitosti, pa naj bo to samo obisk kakšne znamenite pivnice v Pragi ali podroben ogled Češke. Na Češkem najdete veliko znamenitosti in svari, ki si jih je dobro ogledati.

Če se odpravljate na izlet ali potovanje v lastni režiji, si je dobro kupiti kakšen turistični vodnik za Češko, saj najdete v njem veliko koristnih informacij za oglede, zgodovino, prevoze in še kaj. Seveda najdete tudi predloge za restavracije in hotele.

Od vas pa je odvisno kakšen turistični vodnik boste izbrali. Na voljo jih je kar nekaj, med drugim tudi samo za Prago, če se nameravate odpraviti samo tja. Na drugi strani pa vam bo turistični vodnik korristil tudi na kakšnem drugem potovanju po Čaški, saj se boste tja zagotovo še odpravili.

Ponudbo vodičev lahko preverite tudi na naši strani in si ga naročite preko povezave. Turistični vodniki so po zelo ugodnih cenah in zajemajo poštnino, tako da ni nobenih dodatnih stroškov. Preverite vodnike za Prago in Češko ali kakšno drugo državo, ki vam odgovarja.

Češka prav gotovo velja za zelo lepo državo in glede na bližino Sloveniji, jo veliko Slovencev obišče vsaj enkrat. Češka pa je veliko več kot popularna Praga, kjer se veliko krat odpravimo na kratek izlet ali silvestrovanje.

S tem razlogom bomo na strani predstavili tudi druge kraje na Češkem in vam podali nekaj dodatnih predlogov za obisk drugih mest. Na hitro bi lahko omenili naslednje tri:

Med njimi je nekaterim manj poznan Češky Krumlov, saj je manjše mesto, a toliko bolj leto. Prav tako je zaščiteno pod Unescom in če se odpravljate na izlet po Češki, vam svetujemo, da ga obiščete. Zagotovo boste navdušeni.

Če se boste odpravili na izlet na Češko ali samo v Prago, si boste seveda morali poiskati primeren hotel ali hostel, razen če odpotujete s katero od turističnih agencij, ki bo to uredila namesto vas.

Na strani hoteli na Češkem smo za vas izbrali nekaj zanimivih hotelov in drugih prenočišč, ki vam lahko služujo kot osnova za iskanje primernega prenočišča na Češkem. Imajo dobro lokacijo in dobro razmerje med ceno in kvaliteto.

Prav tako lahko dodatno ponudbo enostavno preverite s pomočjo iskalnika hotelov in prenočišč in tako preverite celotno ponudbo, ki se v posameznem kraju nahaja. Oglejte si stran in uporabite iskalnik za primerjavo hotelov na Češkem. Tako si boste zagotovili najnižjo ceno za posamezen hotel in privarčevali nekaj denarja.

Oglejte si lepote Češke.

Za vas pripravljamo spletno stran o Češki.

Na strani bomo spremljali različne informacije o Češki, predvsem iz turističnega vidika, tako da boste lahko pridobili različne informacije, če se boste odpravili tja.

Predstavili bomo različne znamenitosti Češke in njene posebnosti, tako da vas vabimo, da se vrnete na stran čez nekaj časa, ko bomo dodali več vsebine.